به گزارش راهبردمعاصر، حسین زاهدی در برنامه تلویزیونی درباره مباحث مطرح شده برای وضعیت خدمت سربازی سایر بازیکنان مانند وحید امیری و وضعیت کارت پایان خدمتی وی، اظهار کرد: این مباحث به نوعی مدرسهای و دبستانی است.
معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی افزود: ما اگر محرمانگی این موضوع (وضعیت کارت خدمت وحید امیری) را مطرح کردیم به اینگونه نیست که طبقهبندی خیلی محرمانه و سری دارد، به این خاطر است که درباره اطلاعات شخصی افراد است.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا پس اطلاعات شخصی یزدانی و مرادمند را همه دارند و میدانند زمان تاریخ و محل خدمت آنها کجا بوده است، تصریح کرد: مگر سازمان وظیفه عمومی این موضوعات را مطرح کرد، از افرادی که این موضوعات را در فضای مجازی مطرح کردند باید پرسید که اطلاعات مذکور را از کجا آوردند.
زاهدی بیان کرد: مطالب ارائه شده توسط ما نیز به این خاطر بود که دوستان در فضای مجازی و رسانه ملی، کلیات موضوعات را مطرح کردند ما نیز مجبور هستیم به خاطر توضیح واضحات، به تفکیک به این موضوعات پاسخ دهیم.
معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی با تأکید بر اینکه ما مجاز به نشر اطلاعات خصوصی افراد نیستیم، گفت: ممکن است فردی در پرونده خود مشکلی داشته باشد که ما اجازه اطلاعرسانی درباره اطلاعات خصوصی افراد را نداریم و امین مردم هستیم.
وی متذکر شد: البته موارد مذکور، راه را نبسته است و عزیزان در صورت وجود مشکل یا مطلب، میتوانند به مراجع ذیصلاح مراجعه کرده و موضوعات خود را گزارش کنند یا با مراجعه به سازمان وظیفه عمومی و ارائه مستندات اعلام کنند فلان شخص در گرفتن کارت پایان خدمت تخلف داشته است.
زاهدی ادامه داد: اینکه فردی معافیت پزشکی بگیرد و بعداً خوب شود با اینکه وی در گرفتن کارت پایان خدمت تخلف کند، تفاوت دارد، به طور مثال فردی بیماری ضعف بینایی دارد و شماره چشم وی با مدرک کارشناسی، هشت است، این فرد پس از گرفتن کارت معافیت، برای جراحی اقدام کرده و بیماری وی بهبود پیدا میکند، در این شرایط کارت پایان خدمت فرد مذکور باطل نمیشود و وی دسیسه در گرفتن معافیت نداشته است.
معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی خاطرنشان کرد: به طور مثال اکنون شاید خیلی از افرادی که به خاطر بیماری یا کفالت، کارت معافیت گرفتند، دیگر نتوانند کارت معافیت بگیرند و موارد مذکور در حال حاضر دیگر شامل کارت معافیت نشود.
وی با تأکید بر اینکه سازمان وظیفه عمومی صرفاً منتظر گزارش افراد نمیمانند، گفت: در هر موضوعی که چه در فضای حقیقی یا مجازی مطرح شود یا گزارشات به دست سازمان وظیفه عمومی برسد یا خود این سازمان به آن مشکوک شود، دستور رسیدگی صادر میشود، اما قرار نیست این دستور رسیدگی در رسانه مطرح شود، زیرا امکان درست یا غلط بودن آن وجود دارد.
زاهدی یادآور شد: به طور مثال تیمی هفته آینده مقابل تیم دیگری بازی دارد و مدعی میشود که دروازهبان تیم مقابل فلان موردی دارد و این دلیل نمیشود، اما در حالت کلی اگر دوستان واقعاً مستنداتی دارند، آن مستندات را به سازمان وظیفه عمومی اعلام کنند، سازمان نیز حتماً بررسی لازم را انجام میدهد و نتیجه را به مراجع ذیصلاح اعلام میکند./تسنیم